torsdag den 7. april 2011

OK tv2, we get it

I synes, kvinder dominerer både boligindretning og bryllupsplaner. I synes også, at det er smart at løse det, ved at sætte mænd i gang med at kløve hvidpigmenterede spiseborde med en flækøkse eller arrangere bryllupper med biltema. Are we then even? Eller har vi startet noget, der minder lidt om en børnehave? Hvis du vil bestemme, så vil jeg bestemme endnu mere og du må overhovedet ikke være med, for det er mig, der bestemmer. Ævbæv bussemand.

Altså hvis programmerne forhindrer bare én mand i at kløve sin kone med en flækøkse, så har det selvfølgelig et formål. Jeg tror bare ikke, potentielle øksemordere udgør flertallet af tv-seerne der i primetime. En anden mulig årsag til programmerne kan selvfølgelig være, at alle tv2s programredaktører er gift med dumme dominerende blondiner.

Men hatten af for de eksempler, I har fundet frem. Det må alligevel have krævet en del research at finde SÅ mange blondiner, som ville stille op og fortælle, at deres tilkommende helt sikkert ikke havde en bjælde styr på, hvor lykkelig hun var for den hvide sofa, eller præcis hvilken brudekjole, der ville skjule og fremhæve alt det rette på den store dag. Og selv om jeg bor i Århus, tror jeg det kan være svært at finde unge mennesker, som taler så grimt århusiansk, som dem i programmet forleden, der skulle giftes i Holme.


Græde kan de også, blondinerne. Når kjolen eller kirken er forkert eller af glæde i andre tilfælde, når det viser sig, at Prince Charming har en smule smag alligevel - eller ligefrem bedre smag. For vi vil selvfølgelig allerhelst gerne have, at I ved, hvad vi ønsker os allermest, uden vi selv helt ved det endnu.

Men supergodt grundlag for at samlivet eller ægteskabet fortsætter. For nu har manden været beslutsom og bevist - ja hvad? At han ikke lader sig kue? At sorte møbler er så meget federe end hvide, fordi man bedre kan spilde på dem, uden det kan ses? At han vil gå gennem ild og vand, indretningskonsulenter og brudeudstyrsforretninger for at prøve at regne ud, hvad hans kvinde vil have? At han gerne vil udstille sig for familien Danmark for at få finansieret sit bryllup? Jamen jeg ved det ikke. Det kunne være sjovt at vende tilbage til parrene fem år senere. "Hun fik ret og jeg fik ro" og "Hvad bruden siden hen fandt ud af" kunne programmerne hedde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kloge kommentarer: