torsdag den 14. april 2011

Vi transmitterer hele dagen

Her i Egå er kameraet sat op og vi livestreamer hele dagen. Det kan godt være, du ikke kan se det, men det er faktisk en video, som afslører forskellige tegn på eftermiddagens store begivenhed:



Gæsterne er på vej mod kirken eller måske vil de tage opstilling på vejen, mens de venter på dagens hovedpersoner. Solen skinner og der er flag ved kirken. At det er på halvt må skyldes en beklagelig fejltagelse.

Her i studiet har jeg besøg af katten Watson, som er klædt i kjole og hvidt. Han udtaler, at han i dagens anledning vil donere en pose sort katteuld, som den ene af dagens hovedpersoner kan få en striksweater af. Efter udtalelsen vendte han sig om på den anden side og vi må vente med næste ekspertudtalelse til formiddagsluren er overstået.

I mellemtiden har vi modtaget menuen fra husets pressetjeneste:

Eftermiddagens snack vil bestå af en rest kobberbryllupskage fra fryseren, og til aften vil gæsterne få serveret en klassisk kødsovs med pasta kogt al dente og oste gratine på toppen. Dertil årstidens gemyse og en valgfri vand eller øl fra en kendt hofleverandør.

Familien selv ventes at optræde klassisk, men casual til begivenheden, hvor de forventes at møde op i jeans og lynlåstrøjer, sneakers eller basketstøvler. "Det er vigtigt for os, at de føler sig som ganske almindelige børn og får dannet gode relationer til deres jævnaldrende," udtaler børnenes mor.

Så må vi beklage, at ekspertkatten er gået ud for at jagte en fugl. Han forventes tilbage med en frisk reportage fra begivenhedernes gang inden længe. Medmindre han prioriterer sin eftermiddagslur højere.

Hovedpersonerne selv - hvad mon de har på? Et godt bud vil være garbadinebuks og silke t-shirt til hende, sammen med et par fornuftige travesko. For ham derimod vil en cowboybuks og klassisk kortærmet skjorte være et godt bud. Hvis barnet er træt, er det måske ham, der bærer det.

Og hvem er det så, vi venter på og hvad skal de hedde? De skal hedde farmor og farfar og vi venter på, de kommer hjem med husets yngste efter bedsteforældredagen i børnehaven.

BREAKING NEWS, opdateret kl. 12.40:

Katten er vendt tilbage og har konstateret et dilemma: Vi kan ikke vide, om eftermiddagens hovedpersoner ankommer i deres Peugeot 207 før begivenheden starter, for at fortsætte til børnehaven til fods, eller om de tager bilen til børnehaven. Watson tilbyder generøst at danne vagtpost ved biladgangen, så undertegnede kan koncentrere sig om kameraet ved gåadgangen. En forudsætning for dette var dog en ændring i menuen. Katten udtaler: "Jeg vil aldrig mere optræde som ekspert, hvis der ikke kommer fisk på menuen." Derfor er der sket en sensationelt sen ændring i aftenens menu, hvor vi med eksklusivret for denne blog kan afsløre, at der er tilføjet en laksemad til forret.

BREAKING NEWS, opdateret kl. 14.00:

Hovedpersonerne har været fordi og stillet kareten. De ankom som ventet i en stormgrå Peugeot og fortsatte til fods til børnehaven. Der har også været en lastbil forbi, muligvis med materialer til aftenens festligholdelse? Vi ved det ikke, men følger sagen tæt. Sikkert er det, at flaget endnu er på halvt her en time før gæsterne forventes at ankomme. Skandaløst faktisk.

BREAKING NEWS, opdateret kl. 20.55:

Vi kunne desværre ikke få lov at transmittere fra taflet, men nu hvor hovedpersonerne er på vej hjem, bringer vi en opsummering af dagens vigtigste begivenheder. Hovedpersonerne ankom punktligt, og kunne berette om en børnehave, der var som støvsuget for bedsteforældre kl. 14.50. De var som ventet klædt afslappet og sommerligt og der blev tid til at gå udover det officielle program og nyde et jordbær på terrassen. "Det var et kærkomment pusterum i denne glædelige, begivenhedsrige dag," udtaler farmor, som også går under det borgerlige navn Inga. "Vi er glade for al opmærksomheden og min kone ser allerede frem til at strikke på katteuldssweateren, når det mørke efterår er over os igen," supplerer farfar Hans. Katten slikker sig tilfreds om munden, soler sig i dagens opmærksomhed og lister ud på sin aftentur, efter vi får et sidste citat: "Sikkerheden er det vigtigste ved sådan et arrangement, og jeg vil nu rundere kvarteret, for at sikre, at alt er som det skal være."

2 kommentarer:

  1. Hvad end du er på, så vil jeg gerne ha noget :-D

    SvarSlet
  2. Jeg kan slet ikke holde op med at smile :) Tak, Mai!

    SvarSlet

Kloge kommentarer: