tirsdag den 19. juli 2011

Opgang mod undergang 13. kapitel

13. kapitel

April 2010

Kirsten var fortumlet og træt, efter at have flyttet spisebord og spisebordsstole hen i den modsatte ende af stuen. Tilbage stod opgaven med at skuffe sofaen over til karnappen. Derfra ville hun – med altandøren på klem - kunne følge med i, hvad der skete udenfor gadedøren, uden at kunne blive set nedefra, for det var kun øjne og næse, der stak op over vindueskarmen.

Det var sent torsdag aften og sofaen var tung. Selv om Kirstens krop var stærk, senet og uden et gram fedt, kunne hun ikke rokke sofaen ud af stedet. Hun satte sig i stedet i den og pustede ud. Et øjeblik vidste hun ikke, hvad hun var i gang med eller hvor spisebordsstolene var blevet af. Hun blinkede et par gange, for at finde ud af, om det var en drøm. Så greb hun ud efter sin pc og ville logge ind på netgruppen, for at se, om Mormette havde skrevet noget brugbart. Hun kunne bare ikke huske sit password.

Selv om ingen andre nogensinde kom i nærheden af Kirstens computer, var alt nidkært sikkerhedsbeskyttet. Hun plejede at kunne huske alle sine forskellige passwords i hovedet, men nu var det væk. Hun blev meget foruroliget. Det her passede ikke ind i hendes planer. Heldigvis blev hun automatisk logget ind på Facebook, for i sin panik kunne hun pludselig heller ikke huske sit password der.

Det føltes som om, alting foregik uden hendes indvirkning, at hendes fingre styrede sig selv henover tastaturet udenfor hendes kontrol. På MaryP71’s nyhedsstrøm på Facebook var der ikke noget nyt. Hun besluttede sig for at gå i seng for at være sikker på at vågne til den begivenhedsrige fredag morgen i god tid til at lave en kande kaffe og en ostemad inden kl. 6. Sofaen forblev hvor den var, så måtte hun sætte sig på gulvet eller måske endda ude på altanen, så hun måske kunne høre, hvad der blev sagt, hvis det ellers ville blive en vindstille morgen.

Helt atypisk for Kirsten lagde hun sig til at sove, selv om stuen rodede og kaffekoppen på køkkenbordet ikke var vasket op. Hun var så træt, at hun også glemte at børste tænder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kloge kommentarer: