onsdag den 18. maj 2011

Sygehus med supertappert barn

Mellemstebarn var så klatøjet i morges, efter ikke at have indtaget så meget andet end Ribena, juice, nektariner og jordbær, siden den fatale stoddertur i lørdags. Så vi fik en lægetid og barnet blev ligefrem fremvist til den lægestuderende som et klassisk eksempel på dehydrering. Så var det afsted til børnemodtagelsen på Skejby. Her har vi vansmægtet uden internet hele dagen, indtil vi endelig blev indlagt på en afdeling med hotspot - lidt afhængig er man vel.

Men før du nu forarger dig over, at moder skriver blog, mens sønnemand lider, så har han det efter omstændighederne godt. Der er dømt spis, drik og lav, hvad du lyster. Dvs. popcorn, mariekiks, æblejuice, Ramasjang og Nintendo. Hvis nogen sidder og mangler et fyldigt referat af dagens Ramasjang-program, så bare sig til.

Han kaster ikke op mere, men er bare splatten ovenpå flere dage kun med væske. Så vi skal overnatte og have taget væske- og saltbalancetal igen i morgen. Jeg har fået tildelt drømmeseng og regionsvaskeriets det bedste pude- og dynesæt. Mellemstemand synes, det er en lille smule feriagtigt, men godt nok også lidt kedeligt.

Vi satser på at vende hjem i morgen. Jeg satser på at blive færdig med Sidste nat i Twisted River, mens jeg alligevel sidder her. Og glor. På en måde er det faktisk lidt ferieagtigt.

2 kommentarer:

  1. Altså jeg ville sgu forarge mig hvis ikke du tog lidt Mai tid midt i det hele og lige fortalte lidt om din dag. Det hører sig jo lig'som til på en måde.
    God bedring med ham, og god ferie ;-)

    SvarSlet
  2. Åh æv da. Selvom det er lidt ferieagtigt, er et sygehus jo bare ikke det sted, man har mest lyst til at opholde sig. Men Skejby er lige igen blevet kåret til landets bedste, så mon ikke du kommer til at sove rigtig dejligt i luksusdrømmeseng med tilbehør. Rigtig god bedring til ham.

    SvarSlet

Kloge kommentarer: